Hangyairtás

Hatásos  Hangyairtás 

Hangyairtás a hagyományos módszerekkel

06-20-25 24-54-8

 A klasszikus hangyairtás a mai napig használatos módszer.   Az Európai Unióban is engedélyezett hangyairtószerek szerek vannak forgalomba. A hangyairtó szakemberek vásárolhatják és használhatják fel hígított formában. Szabad forgalomban a lakósság nem jut hozzá ezekhez a hangyairtó szerekhez. Erre acélra használatos hangyairtószer általában színtelen szagtalan , nem hagy nyomot. Emlős szervezetre megfelelő felhasználási körülmények között nem toxikus.  Az épületen belül a lakásokban szabaddá kell tenni a hangyairtás terepét, ez némi előkészülettel jár.  Kijutatási helyei a rések repedések és falszegélyek, valamint a hangyák vonulási útvonala. Vízben oldódik. A hagyományos hangyairtószernek ez a legnagyobb hátránya. A kezelt területeken pár hétig kifejti hatását  de csak akkor ha nem mossák fel , vagy nem éri víz. Mivel az épületeket kívülről is kezelni illik  egy esetleges eső azonnal elmossa. Meg kell hogy jegyezzem  a napfény hatására is gyorsan veszti a hangyairtás a hatását. Porózus betonfelületek hamar beszívják a hangyairtásra használt anyagot. Amennyiben  ideálisak a körülmények és a háziak is betartják a hangyairtó szakember utasításait  úgy a hangyairtás eredményes lesz.

Vannak hangyairtás címen  időről időre megjelenő házi csodaszerek!

Ezen szerek azonban nem hozzák meg a várt eredményt. Csak fölösleges bosszúságot okoznak a hangyákkal küzdő háziasszonyoknak és családoknak. Közel harminc éve foglalkozunk hangyairtással. Ezen idő alatt rengeteg házi praktikát hallottunk. A házilagos hangyairtás után a hangyák hada ugyanúgy masírozik a konyhában  nem marad más mint a szakember bevonása az irtási feladatokba

Hangyairtás új technológiával mellyel nem jut irtószer az Ön otthonába!

A mi ajánlatuk a hangyairtásra ami ki küszöböli a fent leírtak hátrányait  a   új technológia ami nem a hagyományos   irtási módszeren alapszik.

Mire számíthat a hangyairtás során tőlünk?

  Hangyairtás  szakszerűen garanciával

    Hangyairtás biztonságosan

    Hangyairtás diszkréten

    Hangyairtás során tiszteletbe tartjuk otthona tisztaságát

 Amennyiben meggyőztük, érdeklődjön a hangyairtó szolgálatuk vonalán. Több évtizedes hangyairtási tapasztalatunkat és tudásunkat bocsátjuk az Ön rendelkezésére elfogadható áron. Minőség és garancia.

Vannak hangyafajok ahol a párhuzamot vonhatunk az emberiség társadalmával pl. a rabszolgatartásban. Ezek a hangyák rendszeresen indítanak inváziót más fajok ellen azzal a céllal hogy rabszolgákat szerezzenek. A rabszolgák lesznek akik eltartják az egész bolyt etetik a királynőt is. Nagy valószínűséggel hangyairtások során ezeket a serénykedő rabszolga hangyákat irtjuk. Magyarországon is élnek ilyen hangyafajok