Kullancsirtás Budapest

Szakszerű kullancsirtás Budapest

Hatékony kullancsirtás Budapest

kullancsirtás Budapest

TEL: 06-20-25 24-54-8

pesticide@vnet.hu

Miért fontos a kullancsirtás Budapesten?

 A Budapest kertjeiben végzett kullancsirtás során elpusztulnak a a növényzetre káros valamint a vérszívó és fertőzést terjesztő rovarok. A kullancsártalom megszüntetésére vegyszeres kezelés alkalmas. Az irtószerek szakember által kijuttatva biztonságos és jó eredményt hoz. Kullancsirtás zöld területeken erdők közelében, település kiskertjeiben, nyaralók kertek valamint, a Budapesten lévő családi házat körülvevő területeken fontos teendő. Célszerű legalább két kezelést elvégeztetni, a kullanccsal erősen fertőzött területeken ennél több kezelés szükséges. A kullancsirtás során füvön, bokrokon tartózkodó vérszívó élő egyedeket pusztítjuk el. A kullancsok nem a fákon a magasban tartózkodó paraziták, hanem talaj közeli növényzet az igazi életközege. Amíg nem jut vérhez, addig a bokrok és füvek harmatnedvein tengődik, és ezeken a helyeken várja áldozatát. Az erdőn, mezőn, kertekben a közlekedő állatokra és emberekre rásodródnak, az éppen pihenőkre pedig rámásznak A kullancs nem szereti a sok fényt és a meleget, szívesen tartózkodik az árnyékos, hűvös, párás, nedves környezetben. Budapesten ketjeinek kullancsirtása során ezeket a területeket kell alaposan szemügyre venni és kezelni.
Kullancsirtás Budapesten, kullancsmentesítés

Kullancsirtáskor Budapesten az ön által megrendelt területen található összes növény kezelése megtörténik. A növényzeten elpusztulnak az ott található kullancsok is! A kezelés úgy történik hogy a zöld felület levélzetének mindkét oldalára rákerüljön a szer ezáltal a megbúvó kullancsokat is el fogja pusztítani. Kullancsirtás kizárólag száraz esőmentes napokon történhet! A locsoló berendezést kullancsirtás után 1-2 napig ki kell kapcsolni!
A kullancsirtás technológiája változatlan kevés vagy tömeges kullancsfertőzöttség esetén.
A kullancsok érzékenyek az általunk kijuttatott szerre ezért a szakszerűen végrehajtott kullancsirtás után maradéktalanul elpusztulnak!


Kullancsirtás Budapesten hétvégén és ünnepnapokon is!

kertjeiben, kólső zöld övezetében és kertjében végzünk hatásos és eredményes kullancsirtást
A hideg időszakokat a kullancs az avar alatt vészeli át. Tavasszal a kullancsok megkezdik parazita életüket.
Fűszálakon, bokrokon (legfeljebb 1,5 méter magasságban), lábaikon levő karmok és tapadókorongok segítségével megkapaszkodva, lógva várja táplálkozási alkalmat. A vért adó gazdára hang- és szaginger hatására ejti rá magát.


Többnyire kétféle betegséget terjeszt a kullancs, az encephalitist (agyvelőgyulladást), és a Lyme kórt. Ezen kívül terjeszt még Tibola, Barbesiosis, Ehrlichiosis, Visszatérő láz, Q-láz betegségeket is.

Hívjon! Cégük elvégzi a szakszerű kullancsmentesítést

Kullancsirtás megrendelése 06-20--2524548