szúnyogirtás

szúnyogirtás profi módszerekkel

szúnyogirtás telefonja:

 06-20-252-4548

 

   

Szúnyogirtás

 KONTAKT email

Szúnyogirtás házilag

Szúnyogirtás megelőzhető!

Szúnyogirtás jelentősége

szúnyogok irtása kempingekben

Szúnyogirtás rendezvények előtt

Szúnyogirtás falunapokon

Kémiai  Szúnyogirtás Heves megye

Szúnyoggyérítés

 
 

Szúnyogirtás rövid határidővel

Szúnyogirtás korszerű eszközökkel Budapest vonzáskörzetében

 Várjuk  szúnyogirtást rendelő ügyfeleinket!

 Az emberek többsége ismeri a nyugtalanító, bosszantó szúnyogok által okozott kellemetlenségeket. A fájdalmas és irritáló szúnyogcsípések , nem csupán zavaró tényezőként vannak jelen, de akár komoly betegségek és az allergia kiváltó okai is lehetnek. A szúnyogcsípés kellemetlen viszketést okoz és veszélyeket tartogat számunkra. Manapság terjedőben van az Európában is az Afrikából érkezett, különböző betegségeket terjesztő szúnyogfajok. A viszketés hosszú időn át tarthat, és,nem tudjuk mivel csillapíthatnánk az érzést.
A szúnyogok csípése ellen próbál védekezni a házilagos szúnyogirtásokkal. A házilagos szúnyogirtás csupán a belő zárt terekben lehetséges. A szabadtéten azonban sokszor elviselhetetlenné teszi az ott tartózkodást. Különböző helyeken hirdetnek szabadtéren is használható csoda masinákat ami nem hozza meg az elvárt eredményt!

 Szabadtéren rendezvények, baráti összejövetelek alkalmával elvégezzük az Ön igényeihez igazítva a szúnyogok irtását. A szúnyogirtást modern korunk előírásai szerint kifejlesztett szúnyogirtó berendezéssel végezzük az időjárás függvényében. Rendeljen Ön is korszerű hatásos szabadtéri szúnyogirtást.

 

Szúnyogirtást csakis megfelelő végzetséggel rendelkező szakember végezhet! Gyakorlat, tapasztalat, megfelelő ismeretek valamint elfogadható árak amit nyújtunk megrendelőinknek a szúnyogirtásaink alkalmával. Irtjuk a szúnyogokat városokban , kisebb településeken Budapest környékén ép úgy mint az ismert üdülő helyeken. Rendezvények alkalmával végzünk szúnyogirtást, hogy résztvevők a rendezvény ideje alatt elviselhető környezetben legyenek. Korszerű terepjárónkkal juttatjuk el a melegköd képző szúnyogirtó berendezésünket a kívánt területre hogy elpusztítsuk a vérszívó szúnyogokat. A szúnyogirtás illetve a szúnyog  gyérítse, mellett számtalan érv szól. Kellemetlen viszkető csípéseken túl egészségügyi szerepe is jelentős. Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ már előre jelezte hogy az időjárás megváltozásával trópusi betegségek meg fognak jelenni Európa területén. Főleg a szúnyogok terjesztik majd a nemkívánatos kórt. Ezek között szerepel a malária is. Magyarországon jelenleg 25 veszélyesebb faj él, melyek elsősorban nyugat-nílusi lázzal fertőzhetnek. A vírust a szúnyogok főleg a vándorló madarakról viszik át az emberre. Bár még mindig jelen vannak az Anophelesek hazánkban, kevesebben és kisebb élőhelyen élnek, mint korábban. Ez a jelenség a mocsaras területek csökkentése és a jól szervezett szúnyogirtásnak köszönhető.
A Phlebotomus legyek – közismertebb nevükön, lepkeszúnyogok – vektorként terjesztik a kórokozókat az állatok (rágcsálók, kutyafélék) és az ember között. A távolsági túrizmusnak, és a globális felmelegedés következtében egyre jobban kiterjedő endémiás területnek köszönhetően, a betegség megjelenése egyre gyakoribbá válhat az európai országokban. A betegség megelőzhető ha a szúnyogok ellen zárt védőruházatban tartózkodunk. Tudományos kísérletek szerint ugyanis a szúnyogok nagyjából minden tizedik ember iránt mutatnak érdeklődést, de azt, hogy mi alapján választanak, - pontosan nem tudni. Mindenesetre, ha szervezetünk koleszterinszintje magas, illetve ha édes parfümmel, hajolajjal fújjuk be magunkat, könnyű prédáik lehetünk. Napjainkban sokféle eszközök álnak a lakósság rendelkezésére a szúnyogok ellen. Vásárolható UV fénnyel működő rovarcsapdák. Ingatlanok nyílászáróit elláthatjuk szúnyoghálóval. Sokan esküsznek a különböző növények riasztó hatására. Az igazi megoldás a szervezett nagyterületen végzett kémiai szúnyogirtás. Mely az esti órákban a leghatékonyabb